Erhvervsrengøring og services for virksomheder omkring Billund omegn

Forbedre arbejdsmiljøet med en fast aftale på erhvervsrengøring

Vil du have fast rengøring i din virksomhed til glæde og gavn for dine medarbejderes sundhed, som samtidig kan være med til at sikre et optimalt arbejdsmiljø?

Fast serviceaftale på erhvervsrengøring

Hos Gyvelgaard Service og Rengøring tilbyder vi erhvervsrengøring til både små og store virksomheder samt til foreninger og institutioner. Med base i Sønder Omme udfører vi hovedsaligt erhvervsrengøring i Billund, Herning og Grindsted, men vi kan varetage rengøring i virksomhedslokaler for kunder i hele landet.

Alle former for erhvervsrengøring i Billund og omegn

Erhvervsrengøring dækker over mange forskellige typer af rengøring. Det kan for eksempel være butiksrengøring – herunder tæpperens, værkstedsrengøring, håndværkerrengøring og trappevask. Vi varetager alle disse former for erhvervsrengøring, og du kan være sikker på, at vi altid udfører arbejdet grundigt, effektivt og i højeste kvalitet.

Vi varetager blandt andet rengøring i institutioner, virksomheder, butikker og hospitaler – og vi udarbejder hellere end gerne en aftale, der er lavet efter din virksomheds specifikke behov. Vælger du os til at stå for erhvervsrengøring, så kan du være sikker på at få en skarp pris på udførslen af opgaven.

Nyd godt af fordelene ved fast erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring og institutionsrengøring

​God og grundig rengøring i virksomheder er altafgørende, da et godt og sundt indeklima har stor betydning for et godt arbejdsmiljø. Det kan bl.a. forhindre sygdom blandt medarbejderne, ligesom god hygiejne er vigtig for at forhindre allergi, hovedpine og lignende gener. En ren virksomhed er kort sagt til gavn for både medarbejdere og kunder, og der er derfor god grund til at indgå i en aftale om fast kontorrengøring.​

Med grundig og omhyggelig institutionsrengøring sørger vi for at fjerne mange bakterier og smittekilder, så faren for smitte minimeres blandt både børn og voksne. Med institutionsrengøring sørger vi for at skabe de bedste forudsætninger for et sundt og rent indeklima.

En aftale med erhvervsrengøring til butikker og showrooms, kan have en stor betydning for dit brand og salg. Et rent og velholdt erhvervslokale giver et positivt første indtryk af din virksomhed over for kunder, klienter og besøgende. Det kan bidrage til at opbygge tillid og professionalisme. Derudover kan regelmæssig rengøring kan forlænge levetiden for inventar og udstyr ved at forhindre ophobning af støv og skidt, der kan forårsage slid og tear.

Miljøvenlig og svanemærket rengøring for erhverv

Hos Gyvelgaard Service og Rengøring bruger vi miljøvenlige og svanemærkede rengøringsartikler, når vi udfører erhvervsrengøring og privat rengøring. Det betyder, at produkterne skal opfylde en række skrappe krav til produktets livscyklus, lige fra produktion til forbrug og bortskaffelse. Selvom de indeholder mindre miljøbelastende kemi, så kan du være sikker på, at det er mindst lige så effektivt, så du kan nyde godt af et skinnende rent resultat. Du kan med god samvittighed benytte os til din erhvervsrengøring og institutionsrengøring.

Priser på erhvervsrengøring

Hvis du mangler fleksibel erhvervsrengøring af høj kvalitet, eller du har spørgsmål til ydelser eller priser på erhvervsrengøring, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed, institution eller forening.

null

Vi bruger svanemærkede produkter

Vi satser på kvalitetsprodukter ved hver en opgave vi udfører – derfor bruger vi Svanemærket®.
null

Få rabat med servicefradrag

Med servicefradraget kan du få skattefradrag for både den daglige og ugentlige rengøring.
null

Gode anmeldelser fra loyale kunder

Vores kunder elsker os på Facebook, og giver os fem ud af fem stjerner. Læs anmeldelserne her.

Er du interesseret i en fast serviceaftale?

Har du en service- eller rengøringsopgave, som vi skal løse?
​Indhent et uforpligtende tilbud på enten privat rengøring i eget hjem, eller en erhvervsaftale.