Rengøring for privatpersoner​

Privat rengøring i Herning og resten af Midtjylland​

Hos Gyvelgaard Service og Rengøring tilbyder vi en lang række af rengøringsydelser til private hjem og boligforeninger. Vi tager primært hånd om rengøring i private hjem i områderne omkring Herning, Billund og resten af Midtjylland, men kan også tilbyde at komme ud til opgaver i resten af landet.

Privat rengøring

Vores ydelser dækker over både vinduespolering og tæpperensning til støvsugning og pudsning af sølv, messing og kobber. Vi sørger altid for at tilpasse rengøringen til dine ønsker, så det bliver, som du forventer. Søger du et rengøringsfirma i Herning eller omegn, så står vi klar til at hjælpe.

Privat rengøring med svanemærkede produkter

Uanset om vi varetager erhvervsrengøring eller privat rengøring, så bliver det gjort med svanemærkede produkter. Med disse rengøringsmidler kan vi sikre, at vi belaster miljøet og vores medarbejdere mindst muligt, samtidig med at vi ikke behøver at gå på kompromis med resultatet. Svanemærkede rengøringsmidler er nemlig mindst lige så effektive som andre typer af rengøringsmidler.

​I vores rengøringsfirma tilbyder vi privat rengøring i Herning og omegn, som er tilpasset den enkelte kundes behov. Det er således helt op til dig at vælge intervallet for din rengøring. Vi har mange års erfaring med rengøring og kan derfor udføre arbejdet på effektiv vis, og vi lægger selvfølgelig vægt på at levere et godt resultat hver eneste gang.

Spar besværet, og overlad rengøringen i dit hjem til os

​Vi varetager den private rengøring for mange forskellige typer af kunder i både huse og lejligheder. Måske har du en travl hverdag og vil gerne have frigjort tid til andre ting? Så kan du med fordel lade os varetage rengøringen i dit hjem. Ved privat rengøring tager vi hånd om både køkken, badeværelse, stue og soveværelse, så du kan nyde godt af et dejligt rent hjem, uanset hvor du befinder dig. Samtidig vil hyppig rengøring give et sundere indeklima, som kan føre til mere energi og overskud for dig og din familie.

Priser på privat rengøring

Vores priser på privat rengøring vil variere, alt efter hyppighed og størrelsen på din bolig. Er du nysgerrig på vores priser på privat rengøring, så er du velkommen til at tage fat i os, så vi kan høre mere. Vi kan skræddersy vores aftaler efter dine ønsker, og vi kan både tilbyde en enkelt rengøring og indgå i en fast serviceaftale.​

Når det kommer til rengøring i private hjem, så er det vigtigt at være opmærksom på, at du kan gøre brug af servicefradraget. Servicefradraget giver dig mulighed for at få skattefradrag for både den daglige og ugentlige rengøring i dit hjem. Servicefradraget dækker nemlig både støvsugning og gulvvask, afstøvning af alle typer af overflader, rengøring af toilet, bad, spejl og så videre.

Du altid velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at ringe til os og fortælle mere om dine behov, når det kommer til rengøring i dit hjem, så garanterer vi til gengæld en skarp pris på din private rengøring. Ring til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøringen i dit hjem. Du kan ringe til os på 42 95 04 96 eller skrive til os på service@gyvelgaard.com.

null

Vi bruger svanemærkede produkter

Vi satser på kvalitetsprodukter ved hver en opgave vi udfører – derfor bruger vi Svanemærket®.
null

Få rabat med servicefradrag

Med servicefradraget kan du få skattefradrag for både den daglige og ugentlige rengøring.
null

Gode anmeldelser fra loyale kunder

Vores kunder elsker os på Facebook, og giver os fem ud af fem stjerner. Læs anmeldelserne her.

Er du interesseret i en fast serviceaftale?

Har du en service- eller rengøringsopgave, som vi skal løse?
​Indhent et uforpligtende tilbud på enten privat rengøring i eget hjem, eller en erhvervsaftale.